≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pretukao me je zbog neukusne hrane, bojim ga se": Šta je Nizama rekla policiji kad je prijavila Nermina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želim da se mom nevenčanom suprugu izreknu mere zabrane prilaska meni, uznemiravanja dok se situacija oko našeg deteta ne reši putem institucija

  • 12
Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram, Facebook

Otkriveno je šta je Nizama Hećimović, koju je u petak brutalno ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović, rekla u policiji 4. jula ove godine kada ga je prijavila za nasilje.

U izjavi, koja je u posedu "Avaza", Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. jula oko 19.30 sati u porodičnoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela: "Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna."

Izjavi dalje navodi:

- Kao nevenčana supruga želim da koristim blagodeti zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. jula, ali želim da se mom nevenčanom suprugu izreknu mere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg deteta ne reši putem nadležnih institucija, a ja više ne želim da živim sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće sa detetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, pretio je pozivima da se vratim što pre i da će me naći gde god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim - navodi se.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je 11. avgusta 2023. godine u jednoj vikendici nadomak Gradačca brutalno pretukao, a potom jednim hicem presudio svojoj nevenčanoj supruzi Nizami Hećimović, koja ga je prijavila za nasilje.

Nakon toga, ubio je još Denisa i Džengisa Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sporu.

Samo četiri dana pre ubistva sudija Opštinskog suda u Gradačcu doneo je odluku da Nerminu ne odredi zabranu prilaska, pravdajući to nedostatkom dokaza da je bilo porodičnog nasilje. Kako je predsednica suda navela, policija nije dostavila adekvatne dokaze, te ističe da je sudija L.N. rešenje da se ne odredi zabrana donela po zakonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA