Vreme čitanja: oko 1 min.

Stravično nasilje kod Kaknja: Napao ženu (28), ona zadobila teške povrede, a on prebačen na psihijatriju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nasilnik je osoba K.E. iz Kaknja, koja ima 30 godina

  • 0
Policijska blokada na izlasku iz Podgorice Foto: Nikola Tomić

Stravično nasilje se desilo prije dva dana u mestu Zgošća kod Kaknja. Naime, ženu je napala njoj nepoznata osoba koristeći metalnu šipku, a žena je pobegla kroz prozor.

Portparol MUP-a ZDK Elvedin Fišek je za portal "Avaza" rekao da je žena zadobila teške telesne povrede.

- 14. avgusta u 14 časova i 30 minuta u mestu Zgošća od strane lica K.E., (1993. godište) iz Kaknja, izvršeno je krivično delo nasilničko ponašanje prema osobi Č.A. (1995. godište) iz Kaknja. Prilikom pokušaja bega od nasilnog lica oštećena je zadobila teške telesne povrede koje se ogledaju u puknuću petne kosti – rekao je Fišek za portal "Avaza".

Ta povreda je konstatovana u Kantonalnoj bolnici Zenica.

- Osumnjičeni je lišen slobode, te je nakon lekarskog pregleda u službi Hitne pomoći u Kaknju upućen na dalje lečenje u Kantonalnu bolnicu Zenica na odeljenje psihijatrije. Uviđaj su izvršili istražitelji, te obavili razgovore sa svedocima. Ići će krivična prijava, a kroz taj proces će se utvrditi da li je lice bilo pod uticajem alkohola ili narkotičkih sredstava i da li je krivično odgovorno zbog zdravstvenog stanja – zaključio je Fišek za portal "Avaza".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA