≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajka nije otkrila Nerminu gde je Nizama, ali je bila povezana sa ubicom: Novi detalji o užasu u Gradačcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalje o tome na koji način je policijska službenica bila povezana sa Sulejmanovićem, trebalo bi javnosti uskoro da bude saopšteno

  • 5
Dž. S, policajka, Gradačac Foto: Facebook/Dž.S.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će zvanično pokrenuti disciplinski postupak protiv policijske službenice iz Gradačca Dž. S., potvrđeno je za Klix.ba.

Povezanost policajke sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem na određeni način od ranije postoji, ali mu nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga, nezvanično saznaje Klix.

Javnosti još nije zvanično saopšteno na koji način je Sulejmanović saznao na kojoj lokaciji se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović, a koju je nakon pronalaska brutalno pretukao i na očigled šire javnosti ubio hicem iz pištolja.

Među osumnjičenima koja bi mogla biti odgovorna za otkrivanje lokacije našla se policijska službenica iz Gradačca Dž. S.

Međutim, dosadašnja istraga je pokazala da ova policijska službenica nije otkrila na kojoj lokaciji se nalazila Hećimović, jer s takvom informacijom nije raspolagala.

Detalje o tome na koji način je policijska službenica bila povezana sa Sulejmanovićem, trebalo bi javnosti uskoro da bude saopšteno. To je na Tužilaštvu Tuzlanskog kantona, kao i utvrđivanju kanala posredstvom kojeg je trostruki ubica saznao lokaciju njegove nevenčane supruge.

Kako je nezvanično potvrđeno iz istrage, zasad je jasno da policajka iz Gradačca nije imala nikakvog udela u zločinu koji je počinjen u petak, zbog čega protiv nje Tužilaštvo TK izvjesno neće pokretati krivični postupak.

S druge strane, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će protiv policajke pokrenuti disciplinski postupak. Ona se sada sumnjiči i za povezanost sa drugim kriminogenim osobama za što su, navodno, pronađeni dokazi.

Odluku o eventualnoj suspenziji sa radnog mesta mogao bi doneti direktor Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki Golub

    17. avgust 2023 | 11:04

    Pa zasto je morao neko da mu oda lokaciju.Ona se sakrila koliko sam razumeo kod svoje tetke. Ovom drogiranom i nije trebalo mnogo ineligencije da provali gde je.....

  • Невена

    17. avgust 2023 | 10:28

    Не може се путовати на одморе у Италију.... и живјети бахато и раскалашено са биједном полицијском платом , да се разумијемо ......

  • Ja

    17. avgust 2023 | 10:11

    Svalerka fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA