≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"To je moja uskoro bivša supruga, zaletela se na mene": Iza snimka ludačke vožnje krije se strašna priča

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne znam je li naše zajedničko maloletno dete bilo u automobilu, to mi je najveća muka", kaže Petar koji traži čoveka koji je snimio incident

  • 4
Seat Ibiza, Seat Ibica Ilustracija: Pixabay

Nakon što su najpre Fejsbuk stranica "Prometne zgode i nezgode", a potom i "Dalmacija danas" objavili video obesne i krajnje opasne vožnje na državnom putu na ulazu u Sinj kod Kukuzovca, javio se vozač motocikla koji je pritom gotovo nastradao, javlja "Jutarnji list".

Žena za volanom crvene "Seat Ibice" odlučila se na preticanje automobila preko pune linije i umalo izazvala frontalni sudar. Nakon što je završila s tim jezivim manevrom, vratila se u desnu traku i nastavila punim gasom prema motoristi ispred sebe. Evo šta on kaže:

"Moje ime je Petar i vozač sam motocikla kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju žene u crvenoj 'Seat Ibici', koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula da pretiče preko pune linije, u punom gasu zaletela se prema meni na motociklu. U krivini me pokušala oboriti s motocikla, što je zasigurno zabeleženo na kameri ovog vozača i zato trebam vašu pomoć", kaže Petar koji čitaoce poziva ako su videli nešto ili znaju osobu koja poseduje video snimak da se slobodno jave i dodatno napominje:

"Ne znam je li naše zajedničko maloletno dete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, nitko nije stradao."

Pogledajte video koji je izazvao brojne negativne reakcije:

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte magičnu vožnju žičarom Kotor - Lovćen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    17. avgust 2023 | 16:05

    Au šta si zgrešio .. proverila bi ja i tebe, motor, a gde su motori tu su i cice, a dete kući, budi srećan da nije luđa. I da, ne nadaju se da ćeš dobiti dete

  • Kosta

    17. avgust 2023 | 16:07

    Ne pada mi na pamet da se bavim vašim bračnim problemima .

  • Vozac

    17. avgust 2023 | 19:37

    Na mestu gde pretice ima ispresecana linija i imala je pravo da pretice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA