≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziv snimak nasilja iz Bosne šokirao i Seku Aleksić: Krvnički pretukao devojku pored policijske stanice

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne znam šta je prethodilo čitavoj ovoj situaciji, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje", navodi se u poruci osobe koja je snimila ovaj brutalan napad

  • 22
Nasilje u porodici, devojčica 13 godina Foto: Shutterstock

Pored policijske stanice u sarajevskom naselju Ilidža desio se stravičan incident, javio je jedan od stanara obližnje zgrade koji je snimio događaj, javlja srpskainfo.com.

Naime, posle kraće svađe, jedan muškarac je počeo da udara devojku. Prvo joj je udario veoma jak šamar, od kog je pala na beton, a potom je nastavio da je udara.

Snimak je, navodno, nastao n Ilidži.

"Poštovani, šaljem vam uznemirujuće snimke kako čovek tuče ženu 50 metara od policijske stanice Ilidža. Žena je poznata kao neko ko pravi 'probleme', ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje niti bilo ko ima pravo da tuče nekoga ovako krvnički", navedeno je u poruci, piše "Crna hronika".

"Postoje nadležne institucije koje su se mogle pozvati na ovaj slučaj. Ne znam šta je prethodilo čitavoj ovoj situaciji, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje!", dodaje se u poruci.

Jezivi snimak je na svom Tviter nalogu podelila i popularna pevačica Seka Aleksić, koja nije krila da je šokirana sadržajem.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆ SNIMAK!

(Telegraf.rs)

Video: Influenserka ispričala užasne detalje: "Komšije su prijavile nasilje, ja sam samo vrištala"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    17. avgust 2023 | 17:34

    Jezivo!!Neće mi biti jasne ove osobe koje gledaju snimaju i pri tome ništa ne poduzimaju.Barem bi zavikala,proderala se ili šta već.

  • M

    17. avgust 2023 | 17:32

    Ovo mora da prestane. Mora zakon da se menja. Mora ponovo da se uvede stari zakon. Oko za oko zub za zub.

  • SVM

    17. avgust 2023 | 17:27

    Pa stvarno ne znam šta bih rekla. Ova somina ima 120 kila. Šta god da je skrivila ne sne i ne može ovo da joj radi. Ima li ova devojka ikoga živog da ovu sirovinu malo prosuši. Jadna joj majka sa njim a i njemu jadna majka što rodi ovako nešto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA