Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se ovo dešava? Novi stravičan slučaj nasilja nad ženama u Bosni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nasilniku je određen jednomesečni pritvor

  • 7
Devojka nasilje silovanje Foto: Shutterstock

Na predlog Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), danas je rešenjem Opštinskog suda u Mostaru određen jednomesečni pritvor osumnjičenom Adisu Š. (51) iz Mostara, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, javlja "Avaz".

Kako su potvrdili iz Tužilaštva HNK, osumnjičeni Adis Š. se tereti da je u utorak, 15. avgusta, oko 1.15 sati, u Mostaru, u naselju Prigrađani, u alkoholisanom stanju ušao u kuću, koju duže koristi sa vanbračnom partnerkom S.K. Dok je oštećena spavala u dnevnom boravku, počeo je galamiti, lupati i razbijati stvari i predmete po kući.

Polio je vodom

"Nakon toga je oštećenu polio vodom, da bi je potom desnom šakom udario u levu stranu glave, nastavljajući s galamom i vređanjem. Kada se oštećena sklonila u spavaću sobu, ušao je za njom, te ponovno fizički nasrnuo na nju, udarajući je šakom u glavu. Za to vreme je oštećena plačući molila da je ne udara", naveli su iz Tužilaštva HNK.

Opštinski sud u Mostaru je, naglasili su, ocenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenom Adisu Š, jer naročite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti ili da će učiniti krivično delo kojim preti, a za koje se može izreći kazna zatvora u trajanju od tri godine ili teža kazna.

Već bio u zatvoru

"Osumnjičeni Adis Š. je povratnik u vršenju ove vrste krivičnih dela. Zbog istog krivičnog dela izdržavao je i kaznu zatvora. Tužilaštvo HNK u saradnji sa PU Mostar nastavlja sa preduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo krivično delo", naveli su iz Tužilaštva HNK.

(Telegraf.rs)

Video: Influenserka ispričala užasne detalje: "Komšije su prijavile nasilje, ja sam samo vrištala"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    17. avgust 2023 | 17:18

    Pijandure, seljacine koje vide samo flasu a zene su im kao robinje, cast izuzecima. Oni za bolji zivot i neznaju sem alkohola.

  • SVM

    17. avgust 2023 | 17:30

    Povratnik. Kakav povratnik. To je novi ubica. Nelečeni skot

  • Baslepo

    17. avgust 2023 | 18:55

    Jel se sad objavljuje svaki incident u novinama.Mene danas zena grdila sto nisam kupio neke namirnice,nema ni jedna vest o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA