Vreme čitanja: oko 2 min.

Užasan napad u Hrvatskoj: Slomili ruku slavnom DJ-u na nastupu, tvrdi da je napadnut zato što je gej

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nepoznati muškarac prvo je vređao prijatelja muzičara, a onda i njega lično, naveo je Kiddy Smile u objavi na društvenim mrežama

  • 5

Slavni DJ, Pierre Hache, poznatiji pod umetničkim imenom Kiddy Smile, nastupao je na Defected festivalu u Tisnom u Hrvatskoj, a tamo se, kako on navodi, dogodio incident s njemu nepoznatim muškarcem iz publike.

Muškarac je, kako navodi Smile, prvo vređao njegovog prijatelja, a zatim i njega.

"Ne mogu da verujem da moram da se oglasim o ovome, ali mislim da je bitno da se zna šta se dogodilo. Osećaju su mi pomešani, a ruka slomljena", započeo je, piše 24sata.hr.

"Nastupao sam na jednom festivalu u Hrvatskoj, a mog su prijatelja nazivali pogrdnim imenima zbog njegove seksualne orijentacije. Neki muškarac ga je napao, a on je već imao loš dan. Prišao sam mu i pitao ga zašto je prozivao mog prijatelja. Ovo se sve dogodilo u bekstejdžu. Muškarac je imao narukvicu za izvođače, pa sam ga pitao s kim je došao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by kiddysmile (@kiddysmile)

Počeo se da viče na mene i udario me. Pokušao sam da ga zaustavim, ali me udario još jednom. Tada sam izgubio kontrolu i srušio sam ga na pod. Došlo je obezbeđenje i smirilo ga. Bio sam vrlo uzrujan jer sam bio na lepom festivalu i super se provodio sa svojim prijateljem. Ne mogu da verujem da sam udaren zato što sam homoseksualac. Primio sam dva udarca jer sam razmišljao o tome u kakvu ću se poziciju dovesti kao izvođač ako udarim nekoga na festivalu, a pri tome sam druge rase i 'queer'.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Thibaut Marieke (@marieke_thibaut)

Na ovom sam festivalu od prvog njegovog održavanja i neću dopustit da to utieče na moju sliku o njemu ni na moju sliku o Hrvatskoj. Vratiću se i bolje me nemojte zezati i dirati mi ruke jer su mi one potrebne za posao",  naveo je.

Inače, DJ-ja na društvenim mrežama ima više od 86.000 pratilaca. Dolazi iz Francuske gde je poznat i kao plesač, glumac, ali i po pojavljivanju u televizijskim emisijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA