≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opasna kombinacija dovela do krvavog masakra u Gradačcu? Ovo tvrde stručnjaci za "Avaz"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako je 0,2 miligrama doza, oni uzimaju po 10 ili 15 miligrama da bi bili što veći, što bolji, a rezultat toga je da to utiče na mozak

  • 11
Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto: Instagram/iron_bb24

Osam dana od stravičnog masakra koji je počinio pomahnitali krvnik Nermin Sulejmanović u Gradačcu, istražitelji sklapaju kockice. Ključna je njegov mobilni telefon, piše "Avaz". Međutim, šta je to u čoveku da počini takva zlodela bez trunke empatije prema svojim žrtvama?

Šta je pospešilo da onako hladnokrvno ubije nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, sve to snima uživo na Instagramu, da u lokvu krvi stavi svoje dete, devetomesečnu bebu, da onako ubije oca i sina i hladno se odveze do farme u Ledenicu Donju?

Pored debelog kriminalnog dosijea i karaktera lokalnog šerifa u mestu u kom mu se svi moraju sklanjati i davati mu prednost u svemu, a što je Nermin Sulejmanović svakako bio, na podsticanje prekomerne agresije, ističe lekarska struka, uticali su svakako i steroidi i anabolici koje je konzumirao.

"Nemoguće je imati onakve mišiće bez korišćenja tih supstanci odnosno prekomerne upotrebe. Njihov je rezultat agresija, između ostalog. Ne možeš nikada one mišiće napraviti bez prekomerne upotrebe steroida i anabolika. Na primer, ako je 0,2 miligrama doza, oni uzimaju po 10 ili 15 miligrama da bi bili što veći, što bolji, a rezultat toga je da to utiče na mozak. Na to dodajte njegovu prošlost koja nije momka iz biblioteke, nego nasilnika i kriminalca, pa dobijate psihopatu sto odsto", kaže sagovornik "Avaza".

(Telegraf.rs)

Video: Potresna scena: Kovčeg Nizame građani iz ruke u ruku prenosili do džamije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    19. avgust 2023 | 19:11

    Никада али никада док сам жива неће ми бити јасно шта виде дјевојке, жене .... у оваквим мушкарцима... ?!

  • BN 1

    19. avgust 2023 | 19:09

    Ta ista sredstva daju i životinjama da imaju što više mesa,pa ljudi konzumiraju to meso.

  • JoeHR

    19. avgust 2023 | 19:37

    Cesto skrgutanje zubima jedan od znakova psiha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA