≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najnoviji detalji o jezivom napadu u Bijeljini: Muškarac i žena životno ugroženi

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Bosna policija Foto: Shutterstock

Muškarac i žena mlađe životne dobi, koji su večeras dovezeni sa teškim povredama u Urgentni centar bijeljinske bolnice, u životnoj su opasnosti, rekao je dežurni hirurg Slaviša Dabić, javlja ATV.

U Ulici Pere Stanića u Bijeljini večeras je, prema nezvaničnim podacima, mlađi muškarac izbo ženu, a potom skočio sa sprata zgrade.

Dežurni hirirg je rekao novinarima da je oko 19 časova ekipa Hitne medcinske pomoći u pratnji pripadnika Policijske uprave Bijeljina u ovaj centar dovezla mlađeg muškarca sa teškim povredama i bez svesti.

Dabić je naveo da muškarac ima povrede nogu, grudnog koša i glave.

On je dodao da je pacijent, nakon detaljne dijagnostike, smešten u jedinicu intenzivnog lečenja i trenutno je u teškom stanju i životno ugrožen.

Dabić je naveo da je, ubrzo nakon toga, druga ekipa Hitne pomoći dovezla mlađu ženu sa mnogobrojnim posekotinama lica, ruku i trupa.

"Ona je takođe inicijalno obrađena radiološki, te smeštena u jedinicu intenzivnog lečenja", rekao je Dabić.

On je dodao da se detaljnija prognoza o njihovom zdravstvenom stanju u ovom trenutku ne može dati i da će više detalja biti poznato za nekoliko sati ili eventualno sutra.

(Telegraf.rs)

Video: Drama u Stepojevcu: Mladić iz nepoznatog razloga napao čoveka koji je čekao na semaforu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA