Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženana rekla šta je posebno boli: "Šta je s prerano ugašenim životom mog brata? Bio je inženjer, humanitarac"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženana je otkrila da je Denis radio velike projekte za američke školske sisteme, ali da je bio veoma vezan za svoju porodicu.

  • 0
Sahrana, Gradačac, Mionica, žrtve Nermina Sulejmanovića, Đengiz Onder, Denis Onder i Nizama Hećimović i Nermin Sulejmanović Foto-montaža: Nikola Tomić, Klix, Facebook, Instagram/iron_bb24

U stravičnom masakru Nermina Sulejmanovića, Dženana Onder ostala je bez oca i brata, a majka joj je teško ranjena i još uvek se nalazi u bolnici. Ova devojka je smogla snage, te je u veoma teškom trenutku otvorila dušu i otpočela svoju ispovest za Avaz, a koju je preneo i Telegraf.rs

Pored jezivih detalja koje je otkrila u vezi sa Sulejmanovićem, Dženana je skrenula pažnju i na to da se konstatno govori o femicidu, ali da gotovo niko ne pominje da je stradao i mlad muškarac - njen brat.

"Cela država priča o femicidu", rekla je ona ističići svoje ogorčenje jer niko ne spominje njenog brata Denisa, koji je ubijen u dvadeset i trećoj godini života.

- Nikada nije nikakav prekršaj učinio, niti je ubicu poznavao, niti je imao bilo kakav kontakt s njim. Denis je bio ambiciozan momak, softverski inžinjer, humanitarac, koji se nikada ni s kim nije zamerio. Otvorio je firmu u Brčkom - navela je sestra mučki ubijenog mladića.

Dženana je otkrila da je Denis radio velike projekte za američke školske sisteme, ali da je bio veoma vezan za svoju porodicu. 

- Planirao je ženidbu, pre mesec je kupio stan u centru grada kako bi bio blizu roditeljima.

Podsetimo, Nermin je osim Denisa i Đengiza Ondura ubio i svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, i to naočigled njihove devetomesečne ćerkice, prenoseći sve to na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA