≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki požar u fabrici papira u Banjaluci pod kontrolom: Vatra progutala gotovo kompletnu halu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada nema informacija da li je neko u požaru povređen

  • 0
Banjaluka Banja luka požar Printskrin: Tanjug

U krugu banjalučkog "Incela" izbio je veliki požar u fabrici papira Celeks, a vatra je progutala gotovo kompletnu halu ovog preduzeća, što potvrđuju i snimci iz drona.

Vatrogasci su uspeli da stave požar pod kontrolu, a srećom nema žrtava. Još nije poznat uzrok požara u najvećoj fabrici papira u BiH, banjalučkom Celeksu.

Vatra je oko 16 časova zahvatila delove skladišta, proizvodne hale i krovnu konstrukciju i pričinila ogromnu materijalnu štetu. Svi zaposleni na vreme su evakuisani iz pogona.

"Požar je pod kontrolom. Pokušavamo da ga lokalizujemo na jedno mesto i mislim da smo u tome uspeli. Najvažninje da se nije proširio na druge objekte i preduzeća u blizini. Potrebna je ogromna količina vode da se požar ugasi. U pitanju je velika količina papira koja se nalazi u hali. Ograničili smo požar na tu halu i sada ga gasimo", rekao je Miroslav Malinić, komandant Vatrogasne brigade Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Video: Grčka se guši u dimu i pepelu, stiglo i do plaža Tasosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA