Vreme čitanja: oko 1 min.

Lopov bio toliko pijan da nije uspeo da pobegne: Tek da vidite šta je hteo da ukrade i policija mu se smejala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kradljivac je preskočio u reciklažno dvorišt, a potom stari ventilator i još nekoliko predmeta sa otpada prebacio na drugu stranu

  • 0

Nespretni lopov uhapšen je u bizarnom pokušaju da ukrade stari i neispravni ventilator iz ograđenog reciklažnog dvorišta.

Kako je saopštila policija, neobičan i neuspešan pokušaj krađe dogodio se u nedelju oko 19.20 u Špišić Bukovici. Tamo je kradljivac preskočio nešto višu ogradu reciklažnog dvorišta i potom stari ventilator i još nekoliko predmeta sa otpada prebacio na drugu stranu, preko ograde.

Međutim, pošto je bio mortus pijan, nije uspeo da se ponovo popne na ogradu i pobegne. Pokušavao je nekoliko puta, ali bezuspešno. U tim pokušajima zatekla ga je i policija koja ga je uhvatila i uhapsila. Navodno su prasnuli od smeha kada su videli šta se dešava.

Virovitička policija je u ponedeljak otkrila da je 47-godišnji muškarac pokušao da ukrade neispravne elektronske uređaje iz ograđenog prostora reciklažnog dvorišta, prenosi Danica.hr.

„Čovek je preskočio ogradu i ušao u prostor reciklažnog dvorišta koji je pod video nadzorom. Prebacio je preko ograde neispravne elektronske uređaje – ventilator, radio, zvučnik, lampu i pokušao da napusti dvorište.

Međutim, kako je bio pod dejstvom alkohola od 2,03 promila, teško mu je bilo da izađe iz ograđenog dvorišta. Policijska patrola ga je zatekla kako pokušava da napusti mesto događaja sa plenom.

Policija je počinjeno krivično delo prijavila Državnom tužilaštvu u Virovitici i kriminalističko istraživanje je u toku“, napominju iz Policijske uprave Virovitica.

(Telegraf.rs)

Video: Upao kroz prozor, pokupio pazar i 2 tableta iz fast fuda: Kamere snimile lopova u užem centru grada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA