Vreme čitanja: oko 2 min.

Vozač zatvorio devojčici nogu vratima autobusa i vukao je 40 metara: Ima ogrebotine po celom telu

Vreme čitanja: oko 2 min.

U policiji kažu da se vozač nije uverio da može da krene, a da je devojčica zadobila lakše povrede

  • 1
Bolnica devojka žena  lečenje bolesnička soba infuzija Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojčica (17) u Zaprešiću je zadobila teške povrede po celom telu nakon što joj je vozač autobusa ZET-a prošlog petka u Zaprešiću zatvorio levu nogu i vukao je po podu nekoliko desetina metara.

Njoj je posle izvesnog vremena ispala noga sa vrata, a pri padu je zadobila povrede i ogrebotine po celom telu. U policiji kažu da se vozač nije uverio da može da krene, a da je devojčica zadobila lakše povrede.

Majka devojčice R.B. ljuta je na ZET, ali i na Hitnu pomoć u Zaprešiću koja, tvrdi, nije pravilno lečila njenu ćerku, pa su otišli ​​u Klaićevu gde je devojčica bila tri dana hospitalizovana.

Zagrebačka policija potvrdila je ceo slučaj navodeći da se vozač nije uverio da može da krene i da je devojčica zadobila lakše povrede, piše portal 24sata.hr.

- U petak sam ušla na najbliža vrata autobusa, zadnja. Zakoračila sam levom nogom u autobus kada su mi vrata zatvorila tu nogu i svi su čekali da se vrata ponovo otvore. Nisam čak ni čula najavu zatvaranja vrata. Nakon nekoliko sekundi, autobus je krenuo, a ja sam počela da vrištim. Vukao me je 40 metara po podu. Posle nekog vremena, hvala Bogu, noga mi je ispala, odnosno odglavila se. Kada sam ustala, nisam shvatila da sam cela izgrebana. A autobus nije stao ni da pogleda šta se dešava. Žena je izašla iz zgrade jer je čula moje vriske, odvela me je kući, a potom u Hitnu pomoć u Zaprešiću - prepričala je devojčica agoniju koju je doživela u petak.

U Hitnu je došla i njena mama, kao i policija koja joj je uzela izjavu.

- Na Hitnoj pomoći u Zaprešiću su me očistili antiseptikom, umotali, rekli da sam dobro i poslali kući. Na sreću, majka me je odvela u Klaićevu - rekla je devojčica koja je hospitalizovana.

Njena majka je zahvalna lekarima u Klaićevoj.

– Kod Klaića su joj alkoholom očistili rane i te večeri, odnosno u petak, hospitalizovali je, a otpuštena je tek u ponedeljak. U bolnici su joj rane po dolasku čistili još nekoliko puta. Zašto su je hospitalizovali u Klaićevoj, a u Zaprešiću rekli da je dobro? - pita zabrinuta majka.

Devojčica je u ponedeljak napustila bolnicu sa povredama obe ruke, noge, stomak, leđa i upućena je na kućnu negu. Jezive fotografije povreda možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Bahati sluzbenik na graničnom prelazu izdvojio autobus sa decom, oni opleli kolce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA