Vreme čitanja: oko 1 min.

"Napila sam se od muke"! Ines je vozila pijana, pa se ovako branila na sudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisam ih mogla više gledati, pa sam otišla i vozila pijana, priznala je žena

  • 1
Pijana žena za volanom, alkotest Foto: Shutterstock

Ines (32) je proglašena krivom i osuđena jer je vozila sa 1,52 promila alkohola. Sudiji je objasnila zašto se te noći tako napila.

Prema presudi, Ines je lane u oktobru oko 22.40 sati u Ivanić-Gradu u Savskoj ulici uhvaćena kako upravlja automobilom pod uticajem alkohola. Priznala je sve što joj je policija stavila na teret.

“To je bilo neposredno pre razvoda braka s mužem, sada već bivšim. Htela sam da spasem brak. Te večeri bila sam s društvom u kafiću, a moj muž je došao u kafić s ljubavnicom. To me je jako pogodilo i napila sam se od muke. Nisam ih mogla više gledati, pa sam otišla i vozila.

Žao mi je zbog učinjenog prekršaja, molim vas da mi se ublaži novčana kazna jer ovako veliku kaznu nisam u mogućnosti da platim s obzirom na mala primanja. Obećavam da više neću piti i voziti“, rekla je Ines sudiji.

Proglašena je ovih dana krivom i kažnjena s 400 eura. Dobila je i dvomesečnu zabranu vožnje. Presuda je nepravosnažna, prenosi portal Danica.hr.

Sudija joj je izrekla “ublaženu novčanu kaznu jer je mišljenja da će se i na takav način postići svrha kažnjavanja kod okrivljene da ubuduće ne čini prekršaje”.

“Sud je uzeo u obzir kao olakšavajuću okolnost činjenicu da je okrivljena majka maloletne dece i u trenutku kada je počinila prekršaj, da je bila u postupku razvoda braka”, navodi se u presudi.

(Telegraf.rs)

Video: Mortus pijana se kladila, pa umalo slomila vrat: Nadamo se da je naučila nešto iz ovoga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA