Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani Slovak pokušao da ubije dve žene u Sukošanu: Zločinu prethodila svađa ukućana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lekarska pomoć je povređenim ženama pružena u OB-u Zadar, gde je utvrđeno da je 62-godišnjakinja teško, a 32-godišnjakinja lakše povređena

  • 0
Hrvatska Zagreb Harald Kopitz otac ubio troje dece Foto:Tanjug/HINA

Državljanin Slovačke (30) osumnjičen je za pokušaj ubistva nakon što je u Sukošanu pokušao da ubije dve žene, saopštila je policija.

Sumnja se da je 29. avgusta u večernjim satima na području Sukošana 30-godišnjak pod uticajem alkohola, u kući u kojoj je zajedno boravio s oštećenima, nakon verbalnog sukoba napao 62-godišnju slovačku državljanku i oštrim predmetom je teško povredio.

Nadalje se sumnja na to da je, takođe nakon verbalnog sukoba, oštrim predmetom ozlijedio i 32-godišnju slovačku državljanku, koja je osumnjičenog pokušavala da spriječi da napadne člana svoje porodice.

Lekarska pomoć je povređenim ženama pružena u OB-u Zadar, gde je utvrđeno da je 62-godišnjakinja teško, a 32-godišnjakinja lakše povređena. S obzirom na to da se u kući za vreme policijskog postupanja nalazio i pas, on je zbrinut od strane nadležnih službi.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predat pritvorskom nadzorniku dok je krivična prijava dostavljena nadležnom državnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA