Vreme čitanja: oko 1 min.

Splićanka prijavila vlasnika stomatološke klinike za silovanje, a druga za bludne radnje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, protiv njega je podneta krivična prijava

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Hrvatski državljanin sa stalnim prebivalištem na širem dubrovačkom području osumnjičen je da je silovao ženu sa područja Splita, dok se protiv njega vodi krivična istraga zbog razvratnih radnji protiv druge ženske osobe sa područja Dubrovnika.

Kako Dubrovnik INsider nezvanično saznaje, reč je o vlasniku privatne stomatološke klinike u Dubrovniku, koja bi uskoro trebala da otvoriti još jednu kliniku u Splitu.

Na upit novinara iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske odgovorili su da je protiv 29-godišnjaka završena krivična istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje na štetu žene.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, protiv njega je podneta krivična prijava i on je predat pritvorskom nadzorniku.

Prijava ženske osobe u Splitu dogodila se tokom jula ove godine, a prema nezvaničnim izvorima, protiv iste osobe je prošle nedelje krivičnu prijavu zbog razvratnih radnji podnela žena sa područja Dubrovnika.

"U vezi sa podnesenim upitom, Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj u poslednjih desetak dana zaprimljene su dve krivične prijave za krivično delo "blud" iz čl. 155. Krivičnog zakonika. U jednom slučaju prijavljen je 29-godišnji hrvatski državljanin, a u drugom slučaju 33-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Krivična istraga u jednom od navedenih slučajeva je još u toku, dok je drugi okončan privođenjem počinioca uz krivičnu prijavu", poručili su iz PU Dubrovačko-neretvanske.

(Telegraf.rs)

Video: Ustanička opet pod opsadom Žanadarmerije: Nastavlja se suđenje klanu Veljka Belivuka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA