Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitali poštu zašto masovno kasne pošiljke, odgovor dobili 73 dana kasnije: Ovo morate pročitati!

Vreme čitanja: oko 1 min.

1752 sata čekanja odgovora! Ako se, recimo, uputite iz Splita do Zagreba pešice, treba vam otprilike 78 sati

  • 1
pošta, poštar Foto: Shutterstock

U junu su gorući problemi u Splitu bili povezani s uslugom Hrvatske pošte. Pošiljke su kasnile ili uopšte nisu stigle na adresu, a računi bi završili pokraj sandučića ili na podu, piše Slobodna Dalmacija.

Tog 26. juna, dok je to bio aktualan problem, poslat je dopis Hrvatskoj pošti kako bi proveri gde je "zapelo" i zbog čega ne stiže pošta u mnoge splitske kvartove.

Nakon više od dva meseca stigao je njihov odgovor! Mrtvo hladno odgovaraju na dopis kao da je poslat juče. Bez ikakvog izvinjenja, bez objašnjenja razloga neodgovaranja i bez konkretnog odgovora.

"Poštovana gospođo Vujnović, u odgovoru na Vaš prigovor koji smo primili putem elektronske pošte dana 26. juna 2023. godine molimo Vas da nam najkasnije u roku od tri dana dostavite podatke o adresi primaoca kao i punomoć o zastupanju korisnika ukoliko se pošiljke ne odnose na Vaše ime i prezime.

S poštovanjem, Vaša Hrvatska pošta", napisali su u odgovoru.

"Najkasnije u roku od tri dana", pišu, ali nismo sigurni da uopšte imaju pojam vremena. Da li su svesni da odgovaraju na upit 73 dana kasnije?

U tih 73 dana čekanja odgovora svašta se događalo u gradu – Ameri su došli u Split i već se vratili nazad, ultrasi su došli, izludirali se i otišli, taksisti su se potukli (više puta), ilegalni hosteli su otvoreni i zatvoreni, Hajduk je pobeđivao i gubio na Poljudu... Ali samo se u Hrvatskoj pošti ništa nije promenilo. Oni su zaglavljeni u svom vremenu i prostoru.

1752 sata čekanja odgovora! Ako se, recimo, uputite iz Splita do Zagreba pešice, treba vam otprilike 78 sati. Dakle, 20-ak puta stignete pešice do našega glavnog grada i natrag do Splita, a nakon te ekspedicije iz Pošte biste (možda) dobili odgovor.

Svakako lepo od njih što su odgovorili i dokazali da znaju koristiti e-poštu, zaključuje Slobodna Dalmacija.

(Telegraf.rs)

Video: Prevarant operiše u centru Beograda: Nudi penzionerima pakete, a u nih stavlja kilogram brašna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA