Vreme čitanja: oko 1 min.

Na komemoraciji generalu Antonu Tusu došlo do fizičkog obračuna?

Vreme čitanja: oko 1 min.

U trenutku je nastao metež, radnici MORH-a pokušali su da zaustave nastalu situaciju govoreći kako generalova komemoracija zaslužuje poštovanje i pijetet, a ne ovakvo neprimerno ponašanje, rekao je izvor za Dnevno.hr.

  • 0

U Ministarstvu odbrane Hrvatske održana je svečana komemoracija za prvog načelnika Glavnog štaba Oružanih snaga Republike Hrvatske, generala Antona Tusa, koji je preminuo u 93. godini, a tom prilikom navodno je došlo do sukoba dvojice novinara, koji su pratili komemoraciju.

Kako navode hrvatski mediji, jedan snimatelj lokalne televizije kamerom je udario snimatelja jedne nacionalne televizije. Nakon toga, došlo je do verbalnog prepucavanja snimatelja lokalne televizije sa snimateljem druge nacionalne televizije koji je stao u odbranu kolege.

“U trenutku je nastao metež, radnici MORH-a pokušali su da zaustave nastalu situaciju govoreći kako generalova komemoracija zaslužuje poštovanje i pijetet, a ne ovakvo neprimerno ponašanje”, rekao je izvor za Dnevno.hr.

Kako izvor tvrdi, u sve se potom uključila i Vojna policija te se zahvaljujući brzoj intervenciji službi MORH-a i HV-a cela situacija smirila.

Iz MORH se nisu zvanično oglasili ovim povodom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA