Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodik napustio utakmicu zbog neprimerenog skandiranja navijača

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je dodao da je košarkaški spektakl priređen na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke, prenošen iz Banjaluke u Rusiju, Tursku, Izrael i zemlje regiona

  • 17
Dan sećanja, Prijedor Milorad Dodik Foto: Tanjug/SRNA/Borislav Zdrinja

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je u Banjaluci priređen fenomenalan košarkaški spektakl, ali da ga je poremetila grupa navijača koja je neprimereno skandirala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zbog čega je napustio utakmicu.

"Znam koliko je predsednik Srbije Aleksandar Vučić do sada pomagao Partizanu, ali nakon ovakvog ponašanja navijača, nisam siguran da treba i dalje da pomaže taj klub. Poznato je koliko volim košarku, ali sam napustio utakmicu zbog neprimerenog skandiranja navijača", napisao je juče Dodik na platformi X (Tviter).

On je dodao da je košarkaški spektakl priređen na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke, prenošen iz Banjaluke u Rusiju, Tursku, Izrael i zemlje regiona.

Košarkaši "Partizana" savladali su ekipu "Turk telekom" rezultatom 75:71 u okviru Internacionalnog košarkaškog turnira koji se igra povodom 50 godina postojanja Košakraškog kluba "Igokea".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi

    10. septembar 2023 | 10:46

    Sa cijim parama pomaze.Da mu ih tata nije zaradio

  • Mosna

    10. septembar 2023 | 10:58

    E moj Milorade...na niske si grane spao...

  • 🔴🔵⚪

    10. septembar 2023 | 11:01

    Svesno urusavanje, jednog fudbalskog kluba i neverovatno uzdizanje drugog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA