Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen vozač koji je u Podgorici vozilom oborio policajca prilikom saobraćajne kontrole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saobraćajni policajac je danas oko 10.20 u Golubovcima, u mestu Trešnjica, zaustavio vozilo kojim je upravljao L. K, a koji je odbio da postupi po zahtevu policajca i mimo odobrenja pokrenuo vozilo i udario policajca

  • 0
Hapšenje lisice Foto: Shutterstock

Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Centar" – Odjeljenja bezbednosti Podgorica uhapsili su vozača koji je danas prilikom saobraćajne kontrole vozilom udario policajca, koji je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Slobode je lišen L. K. (29) i njemu se na teret stavlja krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, a koje je izvršio na štetu službenika Uprave policije V. B.

Saobraćajni policajac je danas oko 10.20 časova u Golubovcima, u mestu Trešnjica, zaustavio vozilo kojim je upravljao L. K, a koji je odbio da postupi po zahtevu policajca i mimo odobrenja pokrenuo vozilo, kojom prilikom je udario policajca, koji je tada zadobio povrede.

Ubrzo nakon toga je L. K. je lišen slobode.

Kako je evidentan značajan broj krivičnih dela i prekršaja, koji su počinjeni na štetu policijskih službenika, ovim putem apelujemo na građane, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbednosti i stvaranju adekvatnog ambijenta za obavljanje policijskog posla, ali i upozoravamo da će svaki slučaj koji bude usmeren i koji se bude odnosio na sprečavanje, napad i ometanje ili omalovažavanje službenika policije, u saradnji sa nadležnim pravosudnim organima, biti sankcionisan.

(Telegraf.rs)

Video: Policajci spasli život devojčici: Drama u centru Beograda, u poslednji čas je odvezli u bolnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA