≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo Sulejmanovića i dalje u hladnjači, objavljena fotografija ćerke načelnika: "Ovo nam je bila zadnja kafa"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo Sulejmanovića, koji je 11.avgusta ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i sve prenosio na Instagramu, već više od mesec dana nalazi se u hladnjači.

  • 0
Kuća Nermin Sulejmanovic Gradačac Foto: Mileta Mirčetić

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje. Ovo je rekao za portal "Avaz" direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Telo Sulejmanovića, koji je 11.avgusta ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i sve prenosio na Instagramu, već više od mesec dana nalazi se u hladnjači.

On je ubio i dvoje državljana Turske i ranio tri osobe.

Nedavno je zbog dešavanja u Gradačcu smenjen Zehrudin Hasić, načelnik Policijske uprave Gradačac, odlukom policijskog komesera Uprava policije TK Dževada Kormana.  Smenjen je i njegov zamenik.

Do smene je došlo, kako piše taj portal, zbog određenih provera koji se vode u vezi Sulejmanovića. Ranije je suspendovana policajka Dž. S. i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

"Avaz" donosi i nove detalje iz istrage. U trenutku kada je objavljena vest da je pomahnitali ubica Sulejmanović počinio samoubistvo, kćerka policijskog načelnika Gradačca, poslala je na društvenim mrežama fotografiju sa ubicom, uz poruku: "Ovo nam je bila zadnja kafa".

Hasićeva kćerka bila je Sulejmanovićeva prijateljica.

Fotografiju možete pogledati na linku portala Avaz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA