Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo strašnu istinu o telu monstruma iz Gradačca: "Da je otac hteo da ga sahrani, to bi učinio"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nermin Sulejmanović je 11. avgusta života lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe

  • 16
Nermin Sulejmanović, Gradačac Foto-kolaž: Wikimedia/Okimsi, Instagram/iron_bb24

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića, koji je pre više od mesec dana počinio monstruozni zločin u Gradačcu i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli jer do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje.

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić rekao je za Telegraf da Gradska uprava iz Gradačca čeka da Nerminov otac da saglasnost, kako bi telo bilo ukopano.

"S obzirom na to da pokojnik ima žive srodnike potrebna je njihova saglasnost da bi se telo ukopalo čak i o trošku države", rekao je Latifagić za Telegraf.

Na pitanje da li su stupili u kontakt sa Nerminovim ocem, Latifagić kaže da je za to zadužena opština u kojoj je Sulejmanović bio prijavljen.

"Da je otac želeo da ga sahrani, on bi to učinio", rekao je on.

Latifagić dodaje da je standardna procedura da se telo pokojnika u mrtvačnici drži najviše tri dana, ali da sve zavisi od situacije.

"Što se nas tiče, mi imamo specijalizovane hladnjače u kojima telo može dugo da stoji. Imamo neka tela koja su ovde i duže od dve godine. U pitanju su neki migranti koji još uvek nisu identifikovani. Svi leševi smešteni su u specijalizovane limene sanduke koji su zatvoreni i što se nas tiče sve je urađeno po propisima", objašnjava Latifagić za Telegraf.


Da podsetimo, 11. avgusta Gradačac je potresao zločin koji se ne pamti: Nermin Sulejmanović života je lišio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca koje je poznavao od ranije, i ranio tri osobe.

Nakon što je ubio partnerku, Nermin je otišao u grad gde je ispred jednog kafića upucao Denisa Ondera, koji je bio u svom automobilu. Odatle je otišao do kuće Denisovog oca Džengiza, pucao mu u glavu i teško ranio njegovu suprugu Harisu.

Nakon toga Nermin je otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija nezapamćenog zločina u Gradačcu: Od prijavljivanja nasilja u porodici, do samoubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    19. septembar 2023 | 20:24

    Treba telo da odnesu do neke deponije i tamo da ga bace.

  • Pp

    19. septembar 2023 | 20:18

    Strašno je ono što je taj monstrum uradio, a nebitno je šta će biti sa njegovom telom. Ne zaslužuje ni da se sahrani, već samo da se baci na neku deponiju da ga psi svare. U paklu mu duša večno gorela!

  • hh

    19. septembar 2023 | 22:21

    Monstrum je obezbedio pakao, njegovo telo može da se servira crvima gde god, nije bitno.. za takve je deponija, neka septička napuštena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA