≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato stanje putnika povređenih u autobuskoj nesreći u Crnoj Gori

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na licu mesta se očekuje dolazak dizalice koja treba da izvuče autobus iz provalije kako bi se utvrdilo da li ispod vozila ima još putnika

  • 0

Bilans teškog udesa na putu Cetinje - Budva, kada je autobus sa tridesetak putnika sleteo s puta, je najme dve poginule osobe, četiri teško i više lakše povređenih osoba.

Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KC CG, saopštio je direktor Vuk NIković, preneo je podgorički portal Dan.

U autobusu, kažu, nije bilo dece. Kako prenose, podgorički mediji vozač autobusa je priveden i zadržan.

On se, navodi se, požalio ekipi lekara, koji su se prvi spustili do mesta nesreće, da je osetio jak bol u potiljku glave i da je tada autobus na usponu Obzovice u desnoj krivini udario u bankinu, probio je i sleteo u provaliju.

Na licu mesta se očekuje dolazak dizalice koja treba da izvuče autobus iz provalije kako bi se utvrdilo da li ispod vozila ima još putnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA