Vreme čitanja: oko 1 min.

Stravičan sudar u Tuzli, vozila potpuno uništena: Šest osoba teško povređeno, dve su na respiratoru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do nesreće je došlo noćas oko 1:10 sati u tuzlanskom naselju Solana

  • 0

Šest osoba je hospitalizovano u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, nakon stravične saobraćajne nesreće koja se noćas dogodila u tom gradu.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, svi su sa teškim telesnim povredama, dok su dve osobe u najtežem stanju te su priključene na respirator.

Noćas oko 1:10 sati u tuzlanskom naselju Solana dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička automobila Tojota i Mercedes, a sedam osoba je zadobilo povrede. Od toga je šest osoba hospitalizovano u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Portparolka tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić–Mujedinović za Klix.ba je kazala da su svi pacijenti sa politraumom i teškim telesnim povredama i oni se nalaze u Jedinici intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju.

Aščerić-Mujedinović je precizirala da su dve osobe u najtežem stanju te su one priključene na aparate za veštačko disanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA