Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija u Grabovici: U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić (19), četiri dana ranije dobio dozvolu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Vidović u jednoj oštrijoj krivini izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo s puta i na mestu stradao

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Pavle Vidović (19) iz Grabovice poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas iza ponoći kada je u Šipragama sa golfom sleteo s puta.

Nezvanično sazanajemo da je Vidović stradao svega četiri dana nakon što je položio vozački ispit.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Vidović u jednoj oštrijoj krivini izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo s puta i na mestu stradao.

"U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je automobil golf kojim je upravljao Pavle Vidović, rođen 2004. godine, koji je prilikom nezgode poginuo", saopštilo je OJT Banjaluka.

Dodaju da je uviđaj na mestu nesreće izvršio dežurni tužilac Slobodan Salić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Kotor Varoš.

"Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode", navode u OJT Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA