≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijatelji se opraštaju od Mihaele, za čije je ubistvo osumnjičen policajac: Danas će biti sahranjena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada studentkinja biće sahranjena danas na groblju u Osijeku

  • 0

U Osijeku će danas biti sahranjena mlada studentkinja Pravnog fakulteta Mihaela Berak (21), za čiju je smrt osumnjičen 27-godišniji policajac, Marko Smažil.

Prijatelji, kolege i profesori 21-godišnje studentkinje, koja je ubijena u sredu u Osijeku, opraštaju se od nje na društvenim mrežama gde je Studentski zbor Pravnog fakulteta Osijek objavio dirljivu poruku i izvestio o održavanju sahrane.

"Drage koleginice i kolege, s tugom i nevericom javljamo da je naša draga koleginica i studentkinja Mihaela Berak, tragično preminula. Počivala u miru", napisali su nad fotografijom mlade žene.

U komentarima objave ožalošćeni izražavaju saučešće porodici devojke čiji je život tragično okončan u stanu policajca.

"Počivala u miru draga Mihaela, bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor", napisao je u komentarima jedan od profesora Pravnog fakulteta.

Iako je policija u početku tvrdila da je reč o nesrećnom slučaju, Državno tužilaštvo odlučilo se za kvalifikaciju ubistva.

DORH sumnja da ju je ubio iz svog pištolja u stanu, a određen mu je i jednomesečni istražni zatvor.

Portal Index.hr objavio je WhatsApp poruke koje je usmrćena 21-godišnjakinja razmjenjivala s policajcem, kao i one koje je slala prijateljici o njemu. Iz poruka proizlazi da su se znali vrlo kratko, za šta je Index dobio nezvaničnu potvrdu iz policije.


Intenzivno su se dopisivali tek oko nedelju dana, a prema skrinšotovima, Mihaela se žalila da mladi policajac "pravi dramu" i da je posesivan, iako se kratko poznaju.

Poruke takođe sugerišu da nisu bili u vezi.

Advokat osumnjičenog policajca Marko Pleš rekao je da nema informacija o sadržaju poruka te da ga iz policije nisu pitali o njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA