Vreme čitanja: oko 1 min.

Baka (80) nestala kod Virovitice pre 3 dana: Spasioci je danas pronašli

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Verujte nam, da postoji merna jedinica za sreću, danas bi kod nas probila granicu!"

  • 1
Hrvatska Virovitica žena 80 godina spasavanje Foto: Hrvatska gorska služba spašavanje (HGSS)

Spasioci Hrvatske gorske službe spašavanja danas su u ranim poslepodnevnim satima pronašli ženu koja je pre tri dana nestala iz mesta Turanovac u blizini Virovitice kada se udaljila iz porodične kuće. Nakon zbrinjavanja, žena je predata dežurnom timu hitne službe na daljnju obradu, prenosi Index.

Za njom se tragalo od utorka ujutro, a na terenu je tokom današnjeg dana bio 21 spasilac HGSS stanica Bjelovar, Koprivnica, Osijek, Slavonski Brod, Požega i Orahovica, šest policajaca i jedan vatrogasac DVD-a Čačinci.

"Verujte nam, da postoji merna jedinica za sreću, danas bi kod nas probila granicu! Ovu potragu obeležile su izvrsna saradnja i visoka motivisanost pripadnika svih službi koje su od utorka bile na terenu!"

"Zato, još jednom hvala zaposlenima MUP-a Policijske uprave Virovitičko-podravske i vatrogascima DVD-a Turanovac, Gornje Bazje, Dugo Selo Lukačko, Slatina, Čačinci i Orahovica!", napisali su iz HGSS-a.

(Telegraf.rs)

Video: Dramatičan snimak spasavanja povređenog člana Gorske služb na Prokletijama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    29. septembar 2023 | 14:28

    Kako sam nekada lepo živeo u Turanovcu,a pekara u mestu Lukač blizu kakav je to bio hleb okrugli milina jedna.Neka je baka živa i zdrava,bravo slavonci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA