Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenik pretio drugarima, oni ga sve vreme izazivali: "Dođite sutra ispred škole, pokazaću vam kako se puca"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktorka OŠ "Solina" Belma Smajić je u subotu prijavila slučaj policiji, a pripadnici MUP-a su juče bili u školi i razgovarali sa roditeljima

  • 0
ucenici skola Foto: Shutterstock/Valery Zotev

Učenik Osnovne škole "Solina" u Tuzli pretio je drugom učeniku, a u prepisci se spominjala upotreba vatrenog oružja zbog čega je Uprava škole odmah reagovala i obavestila policiju.

Njihova prepiska se pojavila na društvenim mrežama:

- Dođite sutra ispred škole u 11:20 časova, pa ću vam pokazati kako se puca - rekao je učenik na provokaciju "da nikada u životu verovatno nije video pištolj, a kamoli da zna kako se puca" - prenosi Avaz.

Ostali su se na to nadovezali, govoreći da će doneti lažni pištolj i da "ne žele da troše vreme na osobu koja laže".

Direktorka OŠ "Solina" Belma Smajić je u subotu prijavila slučaj policiji, a pripadnici MUP-a su juče bili u školi i razgovarali sa roditeljima.

Takođe, o slučaju je obavešten i dežurni kantonalni tužilac.

- Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, u okviru svojih redovnih poslova i zadataka, sprovodi mere na suzbijanju i sprečavanju maloletničke delikvencije, prvenstveno u delokrugu Odseka za seksualne delikte, maloletničku delikvenciju i nasilje u porodici (Sektor kriminalističke policije) - naveli su iz MUP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA