≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubila se žena koja je snimljena kako obavlja nuždu na ulici u Banjaluci: Linčovali je na mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica kaže da je pokrenula sve kako bi se pronašla osoba koja ju je snimala i eksploatisala snimak na društvenim mrežama

  • 35
Sarajevo BIH  bosanska policija Foto: Telegraf.rs

Žena koja je obavila nuždu u centru Banjaluke, i tako dospela u javnost, izvršila je samoubistvo.

Nedavno je na društvenim mrežama objavljen snimak gde se vidi kako je ona obavila nuždu ispred Narodnog pozorišta u Banjaluci. Anonimni prolaznici su to sve snimili i snimak se velikom brzinom proširio društvenim mrežama. Nakon što je video objavljen na mreži Iks, korisnici su je verbalno linčovali.

Porodica žene za ATV kaže da je pokrenula sve kako bi se pronašla osoba koja ju je snimala i eksploatisala snimak na društvenim mrežema.

Takođe, porodica želi da se sazna i ko je nesrećnoj ženi slao uvredljive poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    6. novembar 2023 | 16:35

    Gde ide ovaj svet! Eto šta mediji mogu da urade! Zbog vaše želje za senzaciojom jedan život je izgubljen! I još mnogo života.

  • O Gospode Bože

    6. novembar 2023 | 16:29

    Ponekad zaslužujemo najgoru moguću osudu a ovo je jedan od primera uz onaj primer takodje iz Banja Luke gde su mladića ismevali za posao koji je tražio a koji se ubio iz istih razloga, kao ova nesrećna žena. Iskreno se nadam da će se krivci pronaći i osuditi na mnogogodišnje robije za primer ostalim besprizornicima. Sram vas i stid bilo doveka!

  • Pera

    6. novembar 2023 | 16:32

    Nekoliko stvari: 1) prestanite ljudi da tražite validaciju i vrednost u nebitnom virtuelnom. Svako od nas se nekada našao na stubu srama, desi se, idemo dalje. Znam da nije lako, mene su slikali golog pijanog i delili u nekim viber grupama, pa šta, ispade da nisam među najmanjima! A ti najmanji su najviše komentarisali i smejali se. Samoubistvo nema smisla! 2) učite isto tako i decu i sebi drage osobe da ih zabole šta drugi misle. Bukvalno da ih nije briga. Sve dok svojim postupcina ne ugrožavamo nekog drugog, ma bre ne zanima te. 3) na kraju dana, budite svesni da smo snimani 24/7, svuda, stalno, od strane države, od strane prolaznika, a najviše sami sebe snimamo. Nema više privatnosti, čak ni u sopstvenom domu, pa treba biti pažljivi mnogo više nego pre. 4) živimo u okruženju (ceo region) koje je duhovno siromašno i propalo, pa ako vam to smeta, pravac negde napolje gde ljude zaista ne zanimaju tuđi životi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA