Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatskom se širi uznemirujuća poruka o otrovnom piću: "Imamo osobu pod sumnjom na hemijsku povredu jednjaka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz KBC-a Rijeka su potvrdili da su imali slučaj hemijske povrede jednjaka, ali ne navode uzrok tome

  • 0
Kisela voda, mineralna Ilustracija: Pixabay

Društvenim mrežama se masovno širi informacija kojom se građani Hrvatske upozoravaju da su neki gazirani sokovi i određena flaširana voda otrovani.

U porukama, koje prenosi zagrebačka N1 tv, navodi se da su neki ljudi pili mineralnu vodu jednog proizvođača i da su se otrovali kiselinom koja im je spržila jednjak.

Zasad nema zvanične potvrde ove informacije, a N1 tv, navodi da je ovim povodom uputila upit policiji.

U porukama na mrežama se napominje da policija već radi na ovom slučaju, kao i da je za danas najavljeno javno obraćanje proizvođača.

KBC Rijeka potvrdila slučaj trovanja

U vezi sa mogućim slučajem trovanja vodom iz boce, iz KBC-a Rijeka javljaju da su imali slučaj hemijske povrede jednjaka, ali ne navode uzrok tome.

"U KBC-u Rijeka je primljena na bolničko odeljenje jedna osoba pod sumnjom na hemijsku povredu jednjaka. Njeno medicinsko stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci. Odmah tokom javljanja u Ustanovu i obrade u Objedinjenom bolničkom hitnom prijemu koja je prethodila hospitalizaciji izvršena je prijava nadležnim istražnim organima PU Primorsko - goranskoj, kojima se možete obratiti vezano uz eventualne dodatne informacije", navode iz Direktorara KBC Rijeka, prenosi Večernji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA