Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte snimak kako osuđeni pedofil beži iz suda u Banjaluci: Policija na nogama, još tragaju za njim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mišković je, nakon što je pobegao kroz prozor zgrade suda, trčao kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save

  • 3

Nadzorne kamere snimile su osuđenika Ivicu Miškovića iz Kaknja, koji je juče pobegao kroz prozor na prizemlju zgrade Osnovnog suda u Banjaluci, javlja ATV.

Mišković je, nakon što je pobegao kroz prozor zgrade suda, trčao kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save. Miškovića su i snimile nadzorne kamere jedne banke, kako beži iza zgrada. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Mišković je, nakon što je juče osuđen na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe deteta, iz sudnice doveden u prostoriju za zadržavanje koja se nalazi u prizemlju zgrade.

"Tu je čekao da mu se uruči rešenje, a onda je iskoristio priliku i gurnuo policajku koja je bila uz njega. Ona je pala na radijator i pokušala je da ga spreči u bekstvu, ali nije uspela i tom prilikom je lakše povređena”, navodi dobro upućeni izvor ATV-a.

On pojašnjava da je Mišković potom krenuo prema Vrhovnom sudu Republike Srpske i kružnom toku na raskrsnici Aleje Svetog Save i Gundulićeve ulice.

"Bežao je prema naselju Borik i tu mu se izgubio svaki trag. Budući da kod sebe nije imao ni dokumenta, ni novac nije mogao daleko da umakne, ali mu se brzo izgubio trag. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je imao pomagača koji ga je čekao i odvezao. Takođe postoji mogućnost i da se negde sakrio”, navodi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama Mišković je osuđen zbog obljube 9-godišnje devojčice. Slučaj je prijavljen 2021. godine, a optužnica protiv Miškovića je potvrđena prošle godine. Dugo vremena je bio u bekstvu i za njim je raspisana poternica na osnovu koje je uhapšen u Nemačkoj i izručen pravosuđu Srpske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    8. novembar 2023 | 13:41

    Bitno je da su oni privodili i kaznili ženu koja je vršila nuždu, a potom i izvršila samoubistvo, a pefofili im beže kroz prozor

  • Ortodox RS

    8. novembar 2023 | 15:07

    Jel’ moguce da postoji mogucnost da se sakrio?Mozda se bas kod Marice sakrio .Ne mislim na policijsku Maricz.

  • Pp

    8. novembar 2023 | 21:47

    Stavili ženu policajca da ga čuva??? Toliko o toj toliko insistiranoj ravnopravnosti polova... Zbog te laži i zablude je jedan pedofil i monstrum na slobodi, i ko zna koliko će još dece ispaštati zbog tih nametnutih gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA