Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesela penzionerka uhapšena jer je oko ponoći radila nešto što se ne sme: Morala da reaguje policija

Vreme čitanja: oko 1 min.

"S obzirom na to da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 69-godišnjakinja je smeštena u posebnu prostoriju policije i protiv nje sledi optužni predlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira", saopštila je požeška policija

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Vesela penzionerka iz okoline Požege uhapšena je nakon bučnog veselja u porodičnoj kući u subotu nešto pre ponoći, javlja danica.hr.

Kako je juče ujutru javlja policija, žena (69) oko 23.45 sati u mestu Oljasi blizu Požege u porodičnoj kući je glasno puštala muziku. Kad su joj komšije prigovorile zbog toga, galamila je na njih.

“U subotu oko 23.45 sati u mestu Oljasi, 69-godišnjakinja je u porodičnoj kući glasno puštala muziku i galamila na komšije starosti 58 i 61 godinu. Takođe je kod 69-godišnjakinje utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu.

"S obzirom na to da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 69-godišnjakinja je smeštena u posebnu prostoriju policije i protiv nje sledi optužni predlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira", saopštila je požeška policija.

(Telegraf.rs)

Video: "Ako ne krenemo na Hamas, doći će po vas u Srbiju, u Evropu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA