Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić (19) teško ranjen u lovu, nije jasno šta se desilo: Policija izdala šturo saopštenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedaleko od Sinja u lovu nastradao 19-godišnji mladić, još se ne zna što se tačno dogodilo

  • 1
Lov, čeka Ilustracija: Pixabay

Odlazak u lov jednom je 19-godišnjaku trebalo da bude ugodna razbibriga za vikend, ali pretvorio se u noćnu moru. Nije ga napala neka životinja, nego je upucan iz lovačke puške, javlja "Jutarnji".

Kako je objavljeno iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, nesreća se dogodila u mestu Krušvar, koje pripada u opštinu Dicmo, nedaleko od Sinja. Što se tačno dogodilo i da li reč o samoranjavanju ili je u pucnjavi učestvovao još netko, iz policije nisu objavili. Samo su kratko potvrdili da se nesreća dogodila.

"Pružena mu je lekarska pomoć i konstatovana teška telesna povreda. Na okolnosti događaja preduzimaju se mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica", saopštili se iz policije.

U proteklih nekoliko godina u Hrvatskoj se dogodilo nekoliko nesreća u lovu, od kojih su neke bile kobne za lovce. Bilo je slučajeva kada je krivolovac upucao lovca i potom se dao u beg, a događa se i da kolege lovci slučajno upucaju jedni druge. Ali, nisu stradali samo lovci - 2020. godine loveći fazane u Baškom polju lovac je pogodio muškarca i ženu koji su hodali šetalištem.

(Telegraf.rs)

Video: Kamionu se u toku vožnje otkačila prikolica: Incident na zlatiborskom putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA