Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretio supruzi da će je silovati i baciti pod voz, objavio uznemirujuće snimke: Policija na nogama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na društvenim mrežama, Tule je objavio uznemirujuće video materijale u kojima ne samo da preti svojoj supruzi Aidi, nego je i izrazio pretnje političarima i drugim osobama

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Samoprozvani teolog i psiholog Edin Tule prethodnih dana objavio je čitav niz uznemirujućih poruka koje su izazvale ozbiljnu zabrinutost u javnosti, javlja klix.ba.

Naime, Tule je putem društvenih mreža uputio pretnje smrću svojoj supruzi. Tule, čije je ime postalo poznato i po kontroverznim video snimcima, sada se suočava s ozbiljnim posledicama.

Na društvenim mrežama, Tule je objavio uznemirujuće video materijale u kojima ne samo da preti svojoj supruzi Aidi, nego je i izrazio pretnje političarima i drugim osobama. Tule tvrdi da drži suprugu vezanu i da je namerava silovati i baciti pod voz.

Informacije koje je klix.ba uspeo da sazna ukazuju na to da policijske agencije u Bosni i Hercegovini intenzivno rade na ovom slučaju kako bi locirale Tulea i poduzele odgovarajuće korake u cilju procesuiranja. Prema saznanjima tog portala, Tule je već napustio BiH.

Trenutno nije poznato gde se nalazi njegova supruga i kakvo je njeno trenutno stanje.

Uznemirena javnost zahteva hitno delovanje kako bi se sprečilo ostvarivanje Tuleovih pretnji i kako bi se izbegle potencijalne tragične posledice, dodaje klix.ba.

Slučaj izaziva zabrinutost s obzirom na prethodna događanja u proteklim mesecima, te se građani nadaju brzom pronalasku i privođenju Edina Tule kako bi se spreskalacija situacije.

(Telegraf.rs)

Video: Plamen je bio ogroman i zastrašujući: Potpuno izgorela štala a 40 krava na vreme evakuisano

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA