Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac iz Bara osumnjičen za prodaju maloletne ćerke za 10.000 evra: Vanbračnu zajednicu sklopili u Srbiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv L. N. (49) zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima

  • 3
Crna Gora policija crnogorska Podgorica Foto-ilustracija: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

L. N. (49) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, a kako se navodi u pitanju je njegova ćerka koju je "prodao" za 10.000 evra.

Policija je državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv L. N. (49) zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, saopšteno je iz Uprave policije (UP), prenose Vijesti.

"Službenici Odeljenja bezbednosti Bar su zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala – Odseka za suzbijanje teških krivičnih dela – Grupe za suzbijanje krivičnih dela krijumčarenja, trgovine ljudima i ilegalnih migracija, preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, a povodom informacije da je došlo do sklapanja nedozvoljenog braka između maloletne osobe ženskog pola i punoletnog lica, a za određeni novčani iznos", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, policija je došla do sumnje da je početkom godine otac oštećene maloletnice, L. N. (49) iz Bara, dogovorio sklapanje nedozvoljnog braka između njegove ćerke stare 16 godina i M. M. (19) iz Srbije, u zamenu za 10.000 eura.

Tokom maja ove godine maloletnica je odvezena u Srbiju gde je stupila u vanbračnu zajednicu sa M. M, dodaje se. Iz UP su napomenuli da se L. N. nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija zbog drugog krivičnog dela.

"Maloletnica je predata službenicima Centra za socijalni rad na dalju nadležnost i postupanje", zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Eksplodirao automobil na Dedinju: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA