Vreme čitanja: oko 1 min.

Težak sudar kamiona i automobila: Čovek poginuo na licu mesta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesreća se dogodila oko 17 časova

  • 1
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

U kasnim poslepodnevnim satima u neposrednoj blizini Tuzle dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, potvrđeno je iz kantonalne policije.

Na magistralnom putu M-18 u mestu Bosanska poljana, koje se nalazi između petlje Šićki brod i naselja Husino oko 17 sati se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo “mercedes”, kojim je upravljao vozač S.B. iz Osmaka i putničko motorno vozilo “polo” za čijim se volanom nalazio nepoznati muškarac, piše Klix.

- Tom prilikom je NN vozač “pola” smrtno stradao na mestu događaja, što je izlaskom na lice mesta konstatovao lekar mrtvozornik Doma zdravlja Tuzla. Na lice mesta odmah su upućeni policijski službenici Policijske stanice Zapad i inspektori OKP PU Tuzla, te je obavešten i dežurni tužilac - rekla je glasnogovornica Uprave policije MUP TK Adnana Sprečić.

(Telegraf.rs)

Video: Sudarilo se 12 vozila: Lančani udes na auto-putu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    24. novembar 2023 | 00:08

    Kako voze, nje ni cudo, putujem poslovno i vidim svasta na putevima ex Yuge, u zavoima preticu na punoj crti, uzas kako se ponasaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA