Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatica skupljala smeće na plaži u Puli, pa našla čudnu flašicu s porukom: Pročitala je 1 reč i dobila novac

Vreme čitanja: oko 1 min.

Redovno dolazi na plažu i skuplja sve što more izbaci, a onda je ugledala nešto neobično

  • 0
poruka u boci Foto: Shutterstock

Puljanka koja odlazi na plažu svakog jutra na kupanje, često pokupi smeće koje more izbaci, ovog puta je skupljala smeće, a uz to je našla flašicu s porukom. U njoj je bilo i veliko iznenađenje!

I dok mnogi oblače kapute i sanjaju o letu koje je završilo, drugi još uvek mogu uživati u svakodnevnim morskim radostima. Među njima je i Puležanka koja osim svakodnevnog kupanja, priliku koristi da pokupi smeće koje pronađe. No, ovog puta doživela je pravo, gotovo pa i dobrodošlo iznenađenje.

- Svaki odlazak na plažu iskoristim da pokupim i sve smeće koje tamo pronađem. Sve što ljudi ostave i odbace za sobom, more nam uredno vrati na obalu - kazala je Puljanka za Dnevnik.hr. Kad je tog jutra ovoe nedelje odlazila na plažu mislila je kako će to biti još jedan uobičajen dan, a bio je sve osim toga.

- Kad sam izišla iz mora i odmorila se, krenula sam skupljati smeće. U hrpi smeća ugledala sam i malu, prljavu i neobičnu bočicu - ispričala je i dodala: - Kad sam je otvorila, ugledala sam u njoj papir i nešto zamotano. U malenoj bočici se nalazio papirić na kojem je na engleskom jeziku pisalo 'Srećno' i 24. jula 2023. godine, dan kad je bočica bačena u more. A osim papirića s porukom, u boci se nalazilo i 50 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA