Vreme čitanja: oko 1 min.

Staford uleteo na sajam knjiga, pa rastrgao maltezera pred vlasnicima: Nesreća u Puli

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema prvim informacijama, staford navodno ima čip čije se očitanje očekuje

  • 0
Staford terijer, Staffordshire Terrier Foto: Shutterstock

Sajam knjiga u Puli prekinut je danas oko 15 sati zbog groznog incidenta. Staford bez povodca i vlasnika uleteo je u dvorište Doma hrvatskih branitelja, gde se održava sajam knjiga, i napao manjeg psa, maltezera Ria, koji je bio s vlasnicima, piše Istra24.

Posetitelji sajma pokušali su da razdvoje pse, ali to nije bilo moguće, ispričali su očevici lokalnom portalu. Nakon što je staford ubio psa, odvukao ga je malo niže do ograde.

Stafordu niko nije mogao da priđe. Igrao se s ubijenim maltezerom, povremeno je napravio krug po dvorištu, a potom bi se ponovo vratio do psa, javlja Istra24.

Organizatori sajma su zbog incidenta zatvorili sve ulaze u dvorište na sat vremena dok nije došao predstavnik azila. Oko 16.15 došao je predstavnik koji je uhvatio psa i stavio ga u kombi. Policija je takođe bila na mestu događaja.

Prema prvim informacijama, staford navodno ima čip čije se očitanje očekuje. Vlasnici ubijenog maltezera su starije osobe koje su zbog događaja u šoku.

"Rio je bio pametan kao čovek," rekla je u suzama vlasnica psa za portal Istra24.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA