Vreme čitanja: oko 1 min.

Tinejdžerke se potukle, mladići ih bodrili i bacali petarde: Skandal u Zadru

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pogodi je!", "Sad je!" povikivali su mladići, spominjući pritom i ime jedne devojke

  • 1
Devojčica devojčice devojke devojka tinejdžerke tuča batine  čupanje kose vršnjačko nasilje Foto-ilustracija: Shutterstock

Sinoć se u Kapetanskom parku u Zadru dogodila tuča više maloletnica. Kako javlja portal 057.info, tuča je snimljena i objavljena na društvenim mrežama, ali je i brzo uklonjena, piše Index.hr. 

Mladići okupljeni u parku snimali su tuču tinejdžerki mobilnim i podsticali ih povicima. Osoba koja je objavila snimak na društvenim mrežama napisala je da se tuča dogodila oko 19 sati.

"Pogodi je!", "Sad je!" povikivali su mladići, spominjući pritom i ime jedne devojke. Prvo su se tukle dve devojke, a potom su se krenule tući i druge dve.

Mladići su, osim što su posmatrali tuču i podsticali devojke, bacali manja pirotehnička sredstva u "ring", piše 057.info.

"Pozdrav tate, pre sat vremena ovo se odigravalo na Kapetanskom, pa ako prepoznate svoju dečicu, dajte im par saveta da to ne smeju raditi, jer može doći do s**nja", stajalo je u objavi na Fejsbuku uz video tuče.

Kako piše 057.info, PU zadarska sinoć nije bila upoznata s događajem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hurem 🐠

    3. decembar 2023 | 01:45

    Ako nisu bile poznate sad sigurno jesu . Roditelji jel se ponosite ogranicenim kcerima 🤔🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA