Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin poginuo u stravičnom udesu u Hrvatskoj: "Audi" se zakucao u ostrvo naplatne rampe

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesreća se dogodila sinoć na izlazu iz tunela Učka u smeru Istre. Iz policije su naveli da su na licu mesata poginula dva državljana Bosne i Hercegovine, 37-godišnjak i 27-godišnjak

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Srbin, koji je bio putnik u "audiju" koji je juče učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz tunela Učka, podlegao je povredama.

Jedini preživeli iz nesreće je vozač koji je teško povređen i još uvek životno ugrožen. Na mestu nesreće poginula su dvojica muškaraca, piše Index.

Nesreća se dogodila sinoć na izlazu iz tunela Učka u smeru Istre. Iz policije su naveli da su na licu mesata poginula dva državljana Bosne i Hercegovine, 37-godišnjak i 27-godišnjak.

Vozač i još jedan putnik iz smrskanog "audija", 25-godišnji državljanin Srbije, prevezeni su u riječku bolnicu, ali je putnik kojem su se lekari borili za život jutros preminuo, navodi Index.

Iz policije su saopštili kako je došlo do nesreće.

"Zbog neprilagođene brzine automobil je udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne kućice. Dve su osobe poginule, a dve su povređeni u nesreći koja se dogodila juče oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do krivine u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja uslovima na putu, već je skrenuo u levo i udario u signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne rampe", naveli su iz policije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA