Vreme čitanja: oko 1 min.

Dolijali kopači tunela u Podgorici: Uhapšena 2 muškarca zbog sumnje da su ukrali naočare vredne 47.000 evra

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni se sumnjiče da su tokom noći 20. novembra, napravili otvor u zidu iz poslovnog prostora koji se nalazi pored prodavnice naočara, ušli u prostorije optike i otuđili 225 naočara ukupne vrednosti 46.900 evra

  • 0
Crna Gora policija crnogorska Podgorica Foto-ilustracija: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

Dvojici muškaraca Z. B. (52) i Ž. Ć. (47) iz Andrijevice koji se sumnjiče da su iz optike otuđili naočare vredne skoro 47.000 evra, nakon saslušanja određeno je zadržavanje do 72 sata.

- Oni se sumnjiče da su tokom noći 20. novembra, upotrebom podesnog sredstva napravili otvor u zidu iz poslovnog prostora koji se nalazi pored prodavnice naočara, ušli u prostorije optike i otuđili 225 komada naočara različitih markih, ukupne nabavne vrednosti 46.900 evra, potvrđeno je za RINU u Upravi policije.

Podgorička policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi Z. B, i od njegovog srodnika V. B. oduzela pušku, dva pištolja i određenu količinu municije u legalnom posedu, kao i deo municije u ilegalnom posjedu, a u odnosu na koju je državni tužilac naložio da se protiv V.B. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je od Z. B. i Ž. Ć. oduzela dva vozila za koja se sumnja da su korišćena u izvršenju predmetnog krivičnog dela, dodaje se u saopštenju Uprave policije.

(Telegraf.rs)

Video: Mladić besramno ukrao humanitarnu kutiju iz palačinkarnice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA