Vreme čitanja: oko 1 min.

Trojica tinjedžera koristila drogu na času: Užas u Varaždinu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sva oduzeta materija biće prosleđena na veštačenje, a počinitelji će biti prekršajno procesuirani

  • 0
Droga, diler droge Foto ilustracija: Shutterstock

Protiv trojice tinejdžera iz Varaždina pokrenuta je istraga nakon što se pojavila informacija da su u jendoj srednjoj školi tokom nastave koristili narkotike.

Tinejdžer (18) je juče policiji dobrovoljno predao PVC prozirnu vrećicu sa sadržajem bele praškasto-gumenaste materije nalik na drogu amfetamin mase 1,4 grama, jednu belu gumenastu supstancu nalik na drogu amfetamin mase 6,7 grama, jednu digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon, izvestila je PU varaždinska.

"Policijski službenici PU varaždinske juče su na osnovu naredbe Opštinskog suda u Varaždinu pretražili stan i druge prostorije kojd koristi 16-godišnjak, koji im je pre pretrage dobrovoljno predao jednu sasušenu grančicu zelene boje nalik na grančicu biljke indijske konoplje, prozirnu PVC vrećicu sa sadržajem sasušene zelene biljne materije nalik na drogu marihuanu ukupne mase 1,8 grama i jedan mobilni uređaj", navodi se u saopštenju, prenosi Index.

Istog dana policijski službenici PU varaždinske su pretražili stan i druge prostorije koje je koristio 17-godišnjak, koji im je pre pretrage dobrovoljno predao PVC vrećicu u kojoj se nalazi bela praškasta materija nalik na drogu amfetamin ukupne mase 0,5 grama i jedan mobilni uređaj.

Sva oduzeta materija biće prosleđena na veštačenje, a počinitelji će biti prekršajno procesuirani", objavila je PU varaždinska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA