≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac Mateja Periša objavio emotivnu poruku: "Sad imam anđela i na zemlji koji nosi ime mog sina"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Otac tog dečaka, mog kumčeta, je Toma, prijatelj mog sina", napisao je Nenad Periš na društvenoj mreži

  • 15
Matej Periš Nenad Periš Foto: Nikola Anđić, MUP RH

Nenad Periš, otac Mateja Periša iz Splita koji je tragično nastradao u Beogradu tokom dočeka Nove 2022. godine i za kim je trajala velika potraga, na svom Fejsbuk profilu objavio je emotivnu poruku, piše "Slobodna Dalmacija".

"Danas mi je bio poseban dan. Bio sam kum na krštenju malom dečaku Mateju. Otac tog dečaka, mog kumčeta, je Toma, prijatelj mog sina, koji me pozvao za kuma. Hvala mu veliko na tome."

"Sad imam pored mog anđela na nebu i ovde na zemlji moje kumče koje nosi ime po mome sinu. Želim mom kumčetu sreću i Božji blagoslov i neka ponosno nosi ime Matej", stoji u opisu fotografije na kojoj Periš drži mališana u rukama.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. kod Beton hale u Beogradu, a njegovo telo nađeno 18. maja naredne godine u Dunavu kod Ade Huje.

Potraga za ovim mladićem digla je na noge ne samo Beograd, već ceo region. Njegov otac Nenad veći deo tog vremena proveo je u srpskoj prestonici, gde je imao pomoć svih ljudi.

Iako je, nažalost, potraga za njegovim sinom završena tragično, Nenad Periš je više puta istakao da duguje veliku zahvalnost Boeograđanima za svu pomoć i podršku koju su mu pružili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadranka

    12. decembar 2023 | 23:14

    Malom Mateji, njegovoj porodici, i kumu Nenadu Perišu i njegovoj porodici želim svako dobro od Gospoda. Zaista divna vest koja će ublažiti beskrajnu tugu za rano otišavšim imenjakom.

  • SVM

    13. decembar 2023 | 00:48

    Neverovatno harizmatičan čovek. Drag. Volela bih da se ovom čoveku zadrži ovaj osmeh i nađe utehu uz kumče jer čini se da uz njega u naručju oživljava i trenutke sa svojim Matejom

  • &

    12. decembar 2023 | 22:45

    Emotivno 💔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA