Vreme čitanja: oko 1 min.

U teškoj saobraćajnoj nesreći povređen dopisnik TVCG: Iz bolnice prebačen u klinički centar

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokrenuo se novi talas nezadovoljstva zbog nebezbednosti pešaka na putevima

  • 0
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 18.45 sati u ulici Voja Đenisijevića u Pljevljima, teške telesne povrede doživeo je Dejan Kandić, poznati dopisnik Televizije Crne Gore (TVCG) iz Pljevalja.

Kako javlja PV Informer, Kandić, rođen 1969. godine, bio je na mestu pešaka kada se nesreća dogodila. Nakon nesreće, hitno je prevezen u Opštu bolnicu u Pljevljima gdje mu je pružena prva medicinska pomoć. Zbog ozbiljnosti njegovih povreda, Kandić je kasnije transportovan u Klinički centar u Podgorici radi daljeg lečenja.

Još uvek se čekaju zvanični rezultati istrage, a policija je apelovala na svedoke nesreće da se jave sa bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u istrazi.

Ovaj tragični događaj izazvao je talas reakcija u javnosti, posebno među kolegama i prijateljima Dejana Kandića, koji je poznat po svom dugogodišnjem radu kao novinar i dopisnik TVCG. Mnogi su na društvenim mrežama izrazili svoje žaljenje i poslali poruke podrške Kandiću i njegovoj porodici.

TVCG je u izjavi za medije izrazila duboko žaljenje zbog nesreće koja je zadesila njihovog dugogodišnjeg saradnika i istakla da će pratiti njegov oporavak te pružiti svu potrebnu podršku, piše Sandžak danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA