Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen vozač koji je pregazio devojku (19) kod Šibenika, pa pobegao: "Bila je divno dete"

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od siline udara i od zadobijenih povreda 19-godišnjakinja je preminula na mestu događaja

  • 0
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Jedna devojka je smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Tribunju, mestu u Šibensko-kninskoj županiji, potvrdili su iz Policijske uprave šibensko-kninske. Vozač je pobegao s mesta nesreće, ali je naknadno uhapšen.

Nesreća se dogodila oko 2:40, a poginula je 19-godišnjakinja. U toku su uviđaj i utvrđivanje svih okolnosti ove tragedije.

"Tragedija za celo mesto, mlad život. Cura od 19 godina, divno dete. Naša sumeštanka, baš tragedija", rekao je za HRT Marko Grubelić, načelnik opštine Tribunj.

"Ja ne znam kako bih nazvao ovu tragediju. Još mi je tužnije što sam ja i kum njenom ocu. Imam takvu unučad, imam decu, to je nešto strašno", rekao je Ivica Stipaničev.

Vozač pobegao, uhapšen je

Vozač je pobegao s mesta nesreće, dok je automobil nedugo nakon saobraćajne nesreće pronađen.

"Saobraćajna nesreća se dogodila na način da je vozač upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, u levom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolovoza, vidljivosti, preglednosti i osobinama puta, kao i stanju vozila, usled čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izleće na uzdignuti betonski trotoar te vozilom naleće na 19-godišnju pešakinju", kažu iz PU šibensko-kninske.

Od siline udara i od zadobijenih povreda 19-godišnjakinja je preminula na mestu događaja.

Policija je oko 14:20 javila da je pronašla osobu koju dovodi u vezu s saobraćajnom nesrećom te se ona dovodi u prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA