Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za ubistvo Lare (19) bio drogiran, saslušan u pritvoru: Dvojica suvozača pobegla

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni muškarci, koji su bili u automobilu kojim je upravljao 57-godišnji vozač, pobegli su sa lica mesta i nisu pružili pomoć povrećenoj osobi

  • 1
Hrvatska policija 1200px Foto: Shutterstock

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se u Tribunju kada je osumnjičeni 57-godišnji muškarac naleteo na devojku Laru (19) na pešačkom prelazu i na mestu je ubio.

On je pobegao sa lica mesta, ali je naknadno uhvaćen i od skoro je poznato da je vozilom upravljao pod uticajem narkotika, prenosi Jutarnji.

"U policijskoj stanici saobraćajne policije Šibenik završeno je ispitivanje 57-godišnjeg muškarca koji je osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće i nepružanje pomoći, kao i ispitivanje još dva muškarca starosti 22. i 18. godina koji su osumnjičeni da su mu pomagali u izvršenju kaznenog dela. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila kada je muškarac upravljao automobilom šibenačkih registarskih oznaka, a da kod sebe nije imao važeću vozačku dozvolu i uz prisutnost opojne droge u organizmu. U njegovom društvu, kao saputnici, nalazili su se 22-godišnjak i 18-godišnjak. Muškarac (57) nije uspeo da prilagodi vožnju stanju puta prilikom skretanja u krvini ulevo i izgubio je kontrolu nad vozilom nakon čega je izleteo na izdignuti betonski trotorar i naleteo na 19-godišnju devojku koja je prelazila pešački prelaz. Od siline udarca, devojka je preminula na licu mesta", saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni muškarci, koji su bili u automobilu kojim je upravljao 57-godišnji vozač, pobegli su sa lica mesta i nisu pružili pomoć povrećenoj osobi.

Na taj način, muškarci su pružili pomoć osumnjičenom za ubistvo devojke.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom tužilaštvu u Šibeniku predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, objavili su iz PU šibensko-kninske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BAJA

    19. decembar 2023 | 14:43

    Dugo policia zna za ovog kokosara narkomanskog i uvek je vani na slobodi. Sad kad ubi neduzno dete, sad se kao sjatili da ga istrazuju. Koje banana Republikice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA