Vreme čitanja: oko 1 min.

Balkon pao na radnike, jednom se bore za život: Teška nesreća u Sisku

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnici su po nezvaničnim informacijama povređeni prilikom urušavanja balkona zgrade, teško oštećene u potresu i na kojoj su u toku radovi na obnovi

  • 0
Balkon Ilustracija: Pixabay

Tokom radova na Tuškanovoj kući u centru Siska danas popodne povređena su dvojica radnika od kojih je jedan u životnoj opasnosti, saznaje index.hr u sisačko-moslavačkoj policiji.

Radnici su po nezvaničnim informacijama povređeni prilikom urušavanja balkona zgrade, teško oštećene u potresu i na kojoj su u toku radovi na obnovi.

Policija je dojavu primila nešto posle 14.30, rekla je Hini policijska službenica za odnose s javnošću Maja Filipović.

"Došlo je do nesreće u kojoj su radnici povređeni tokom obavljanja radova. Jedan radnik je zadobio povrede opasne po život, a drugi lakše", precizirala je ona.

Povređeni radnici hospitalizovani su u Opštoj bolnici Sisak. Okolnosti pod kojima su povređeni radnici trebalo bi da budu poznate nakon uviđaja po čijem okončanju se očekuje saopštenje.

Na teren su uz policiju, koja obezbeđuje mesto nesreće, izašli inspektori, te vatrogasci koji su učestvovali u izvlačenju povređenih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA