Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač kamiona pretekao ženu zbog prespore vožnje, pa joj opalio šamar: Evo zbog čega je ovako poludeo

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac je bio izrevoltiran ženinom vožnjom i pokušao je da je ubrza tako što joj je trubio, blicao i približavao joj se. Žena se naljutila zbog takvog ponašanja, pa je otvorila prozor i pokazala mu srednji prst

  • 3
Kamion Foto: Shutterstock

Vozač kamiona (39) iz Sevesta u Hrvatskoj napravio je incident sa ženom iz Graca kada je smatrao da vozi presporo pa ju je stigao i lupio joj šamar.

Muškarac je bio izrevoltiran ženinom vožnjom i pokušao je da je ubrza tako što joj je trubio, blicao i približavao joj se. Žena se naljutila zbog takvog ponašanja, pa je otvorila prozor i pokazala mu srednji prst.

Ovaj potez je muškarca jako razbesneo pa ju je prestigao, stao ispred nje i lupio joj šamar.

Vidno nervozan, vikao je na sav glas "Was ist das? Kakva je to kultura? Beži sa puta", a zatim ju je udario otvorenim dlanom u predelu lica, kako se navodi u presudi.

"Ona je otvorila prozor i pokazala srednji prst, a kada sam se zaustavio, pitao sam je kakva je to kultura, a ona je bila jako arogantna i drala se na mene. Htela je i da me snimi, pokušao sam da joj uzmem mobilni, ali nisam uspeo. Nije istina da sam je udario", rekao je muškarac.

Za razliku od njega, žena tvrdi da se vozač kamiona u jednom trenutku pojavio iza nje i krenuo da je provocira. Kako je rekla, u kolima je bilo i njeno trogodišnje dete jer su se u tom trenutku zajedno vraćali sa odmora.

"On nas je pretekao i stao preko cele ulice, blokirao je saobraćaj. Drao se na mene, a ja sam ga snimila nadajući se da će to sprečiti da me napadne. Međutim, opalio mi je šamar i otišao. Onda sam pozvala policiju i pokazala im snimak", rekla je 39-godišnja žena.

Vozač kamiona je proglašen krivim i kažnjen sa 80 evra i ima još da plati 30 evra prekršajnih troškova, dok je žena oslobođena zbog pokazivanja srednjeg prsta, prenosi danica.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hnm

    20. decembar 2023 | 16:09

    Boga mi ja bih joj pisao i za srednji i zbog snimanja bez dozvole i prespore voznje, a vozacu kamiona plus za blokadu saobracaja...a zenu poslao dodatno na vozacki ispit i sistemacki pregled jer mozda ne vidi dobro i zbog oslabljene motorike i psihicke sposobnosti...

  • Aćim

    21. decembar 2023 | 10:51

    Žene u principu slabo voze. Usporavaju saobraćaj bez potrebe, ne poznaju pravila na raskrsnicama, a pri tom su veoma drske i bezobrazne. Svaka druga drži telefon u ruci, kuca poruke ili razgovara. Ne znaju one da iza njih ide slešet sa 25 t, I koliko mu je zaistavni put pri brzini od 50 km na čas.

  • mauro

    23. decembar 2023 | 10:57

    ma daj bjezi..!!pa nemas gorih vozaca od kamiona i autobusa!!neznam za srbiju ali u hrvatskoj uzas..to se sve nesto zuri kao..udario mi frenda na pjesackom bus..znas kako je zazalio!!i nije istina za zene..ja imam prijateljicu jbt vozi ko mika hakinen..gdje njega izvukoh ne pitaj🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA