Vreme čitanja: oko 2 min.

Sandra (19) se u 1 ujutru vozila na "skejtu" i probudila Mira (43): Usledio je haos

T. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sudija ih je oboje proglasio krivim za remećenje javnog reda i mira i osudio na novčanu kaznu od po 100 evra

  • 0
Skejtbord ilustracija Foto: Pixabay

Miro (43) i Sandra (19) potukli su se oko 1.30 na ulici jer je Mira probudila Sandra dok je vozila skejtbord.

Kako se navodi u presudi, Miro je u aprilu oko 1.30 časova verbalno napao Sandru ispred njegove kuće u Zagrebu, vičući „znaš li koliko je sati, a ja moram da se probudim na posao u pet, idi kod majke, moram da spavam, brzo beži kući dok se nisam naljutio”.

"Potom ju je uhvatio za vrat i odgurnuo i udario metalnom šipkom u predelu ispod desnog kuka, i još nekoliko puta pokušao da je udari šipkom", naveo je sudija u presudi.

Sandra je, pak, „narušila javni red i mir vozeći se skejtbordom ispred kuće i bukom budila celu porodicu i vikala na Miru rečima „šta ćeš da me tučeš, marš do kuće", piše portal Danica.hr.

"Kada joj je prišao, udarila ga je skejtbordom u rebra i nogom u stomak, a dok je odlazila bacila je staklenu flašu u njegovom pravcu, koja ga nije udarila, već se razbila na putu", stoji u presudi.

Miro se branio na sudu pošto ga je probudila buka u parku jer je devojka vozila skejtbord i snažno lupala, a on je izašao iz kuće i rekao joj svašta, a ona ga je napala i udarila sa klizaljkom.

Međutim, studentkinja Sandra tvrdi da je Miro bez razloga vikao i psovao i udarao ga metalnom šipkom.

„Udario me je štapom u natkolenicu, zatim u butinu, što mi je potpuno uništilo mobilni telefon, a nakon toga je pokušao da me udari u glavu, ali sam podigla skejt iznad glave. Nastavio je da udara klizaljku i zamalo da je prepolovi“, tvrdi Sandra.

Protiv napadača je, kaže, podnela i krivičnu prijavu, a postupak se vodi pred Opcštinskim državnim tužilaštvom u Zagrebu. Sudija ih je oboje proglasio krivim za remećenje javnog reda i mira i osudio na novčanu kaznu od po 100 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA