Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz vozila u pokretu ispalio nekoliko hitaca na muškarca zbog ranijeg sukoba: Policija uhapsila Zećanina (35)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni V.R. je potom stavio u pogon svoje vozilo i krenuo za oštećenim, i sa mesta vozača iz svog vozila ispalio više projektila u pravcu vozila oštećenog, koje je bilo u pokretu

  • 0
Crna Gora policija crnogorska Podgorica Foto-ilustracija: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

V.P. (35) iz Zete uhapsila je juče policija u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija na štetu A.M. (39) iz Bara.

V.R. je, kako se sumnja, pomenuta krivična dela izvršio na način što se, 10. decembra oko 01.15 časova, svojim vozilom dovezao do jedne benzinske pumpe u Zeti gde je uočio oštečenog A.M, sa kojim je prethodno imao sukob, te u njegovom pravcu potegao pišolj, nakon čega se oštećeni svojim vozilom udaljio magistralnim putem Podgorica - Bar.

Osumnjičeni V.R. je potom stavio u pogon svoje vozilo i krenuo za oštećenim, i sa mesta vozača iz svog vozila ispalio više projektila u pravcu vozila oštećenog, koje je bilo u pokretu.

V.R. je potom odbacio vatreno oružje, a vozilo ostavio u naselju Trešnjica na jednom parking prostoru i dao se u bekstvo.

Vozilo je pronađeno od strane službenika policije i dislocirano na službeni parking policije radi vršenja pretresa, po nalogu nadležnog suda. Pretresom su pronađena dva pištoljska metka koja će biti predmet veštačenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA